Een uitgekiend ontwerp begint met een schets

Bekijk hieronder hoe het resultaat geworden is!

Webdesign portfolio

Er wordt flink aan de weg getimmerd bij internetbureau Monsterbrands! Dagelijks bouwen we nieuwe websites en inmiddels hebben we al een heel aardig webdesign portfolio opgebouwd. Opdrachten waar we trots op zijn voor klanten met wie we graag werken. We brengen deze websiteprojecten graag onder de aandacht dus neem een kijkje!
Webdesign op maat

Hieronder tonen we je een aantal recent door ons opgeleverde webdesign opdrachten. We ontwerpen elke nieuwe site in ons webdesign portfolio op maat en naar wens.

Groeiend portfolio

We werken voor klanten in elke branche, bijvoorbeeld webdesign projecten voor administratiekantoren, financieel advies, vastgoedbeheer, beautysalons, kapsalons en advocatenkantoren.

Word ook klant

Ben je benieuwd hoe we jullie kunnen helpen om ook succesvol te worden op internet?

Vraag nu je website offerte aan!

Administratiekantoor Strijk in Mijdrecht beschikte al over een website, maar die was niet mobielvriendelijk. De vorige website was bovendien niet gemakkelijk zelf te onderhouden. Monsterbrands bouwde een nieuwe mobielvriendelijke website die ook nog eens goed vindbaar is én gemakkelijk te beheren met Wordpress!

Bezoek website

Charlotte Corts van Corts Administratie timmerde al een tijdje aan de weg, maar nog zonder website. Door internetbureau Monsterbrands is daar nu verandering in gebracht: we hebben from scratch een mobielvriendelijke en responsive website gemaakt, voorzien van allerlei technische snufjes en draaiend op een versleutelde verbinding met SSL-certificaat!

Bezoek website

Femke Baesjou van Administratie Kracht in Tilburg is actief met administratieve diensten zoals Office Management, financiële administratie, personeelszaken, en dat allemaal in de rol van Virtual Assistant voor haar opdrachtgevers. Daar hoort natuurlijk een moderne responsive website bij en die heeft Monsterbrands met veel plezier voor Femke gemaakt!

Bezoek website

Ook voor het administratiekantoor in IJhorst, ADIZ administratieve diensten zomer, mocht Monsterbrands een compleet nieuwe website realiseren. Vrijwel elke pagina is voorzien van een eigen visual, de homepage zelfs van meerdere, die allemaal met een druk op de knop en zonder technische kennis zelf door ADIZ op elk moment aan te passen zijn!

Bezoek website

Monsterbrands zorgde voor een nieuwe implementatie van de verschillende Hydra-websites door elke website uit te rusten met een eigen Wordpress-versie en op maat ontwikkelde thema's. Bijkomend voordeel is dat de verschillende lokatiemanagers nu in de gelegenheid gesteld zijn om alleen de content van hun eigen website te beheren.

Bezoek website

Voor administratiekantoor Actio Administraties in Voorburg realiseerde Monsterbrands tegen een scherp tarief een aantrekkelijk vormgegeven website, voorzien van het Wordpress content management systeem, en uiteraard perfect mobielvriendelijk & responsive!

Bezoek website

Adfyrma, administratiekantoor in Almere, gaf Monsterbrands de opdracht een nieuwe website te laten maken in lijn met de huisstijl, niet al te complex voor wat betreft de hoeveelheid content, maar wel mobielvriendelijk en responsive. Het resultaat mag er zijn!

Bezoek website

Voor ADC, administratiekantoor, debiteurenbeheerder en business consultant in Spijkenisse, mocht internetbureau Monsterbrands zowel een nieuwe website als een nieuw logo ontwikkelen! De nieuwe website werd voorzien van Wordpress met daarbinnen een aantal op maat geconfigureerde 'Custom Post Types' om het content management systeem nóg gebruiksvriendelijker te maken.

Bezoek website

In opdracht van HECO Service in Zwijndrecht ontwikkelde Monsterbrands de website www.witgoedreparatie.nl : een online leadgenerator waarop consumenten een witgoedreparateur voor hun witgoedstoring (kapotte vaatwasser, defecte oven, haperende wasmachine, niet-werkende vriezer etc.) kunnen zoeken.

Bezoek website

Administratiekantoor, boekhouder en belastingadviseur ABS De Ronde, in De Wijk (bij Meppel), was toe aan een nieuw opgezette Wordpress-website. Monsterbrands zorgde voor een compleet nieuw webdesign, helemaal responsive gebouwd, en gebruiksvriendelijk geïntegreerd in content management systeem Wordpress.

Bezoek website

Op video tutorial platform CanYouLearn.it valt een boel te leren! Momenteel bestaat het cursusaanbod voornamelijk uit individuele video tutorials op YouTube over met name creatieve computerprogramma's uit de Adobe Creative Cloud en web development. Tot op heden zijn alle video tutorials gratis te volgen! Share the Knowledge!

Bezoek website

Van Houts Attractieverhuur uit Valkenswaard levert vrijwel alles voor een geslaagd evenement, vooral in het verzorgingsgebied Noord-Brabant. Monsterbrands realiseerde een moderne website met slimme bestel- / c.q. reserveringsmodule. Met webtechnologie zoals AJAX, GreenSock Animation Platform (GSAP), @media queries en uiteraard Wordpress werd de klus geklaard!

Bezoek website

Administratiekantoor Accountability in Veldhoven heeft de wens om ook online goed gevonden te worden in het nabijgelegen Eindhoven. Internetbureau Monsterbrands deed onderzoek naar de te verbeteren online marketing factoren, realiseerde een nieuwe website en hielp mee bij het verbeteren van de vindbaarheid van Accountability administraties in de regio Eindhoven.

Bezoek website

Heco Service Witgoedreparatie in Zwijndrecht repareert op afroep o.a. wasmachines, koelkasten, vriezers, ovens en fornuizen van vrijwel alle merken. Vanwege het incidentele karakter van storingen is een goede vindbaarheid in Google daarom zeer belangrijk. Monsterbrands zorgde voor een mobielvriendelijke site die prima vindbaar is in de regio Zwijndrecht, Dordrecht en bijvoorbeeld Capelle aan den IJssel.

Bezoek website

Van administratiekantoor en bedrijfsadviseur Bonnet & Partners uit Westerhoven kregen we de opdracht om een eenvoudige, mobielvriendelijke website vorm te geven met een gedegen en zakelijke uitstraling. De site is gebouwd met behulp van Wordpress. De directeur van Bonnet & Partners zorgt zelf voor de content op de site via de nieuws-module.

Bezoek website

Van Advocatenkantoor Govers uit Tilburg, juridisch specialist in onder meer het vreemdelingenrecht, kreeg internetbureau Monsterbrands de opdracht om een nieuwe mobielvriendelijke website te realiseren. De website is uitgerust in twee talen en heeft als primair doel in contact te komen met immigranten die gespecialiseerde rechtsbijstand aanzoeken.

Bezoek website

Bij de mensen van Financieel Beheer Adviespartner draait het om "beleving", "persoonlijke benadering" en "een goed gevoel". Allemaal kernwaarden die moesten doorklinken in de nieuwe website. Internetbureau Monsterbrands heeft met veel plezier zorggedragen voor het webdesign van de nieuwe site die uiteraard ook makkelijk te onderhouden is!

Bezoek website

Het gaat goed met Beautysalon Wish! Een nieuwe salon met een geweldige inrichting, en nu ook een nieuwe mobielvriendelijke website die volledig responsief is opgemaakt. Monsterbrands zorgde voor een opgefriste look van de site, die werd gebouwd met behulp van Wordpress zodat de nieuwe website heel gemakkelijk kan worden uitgebreid met nieuwe content.

Bezoek website

Belastingadviseur en administratiekantoor Van Deuren in Weert beschikte al over een aardige website, echter deze was niet mobielvriendelijk. Een gemiste kans op nieuwe klanten omdat de oude website niet goed vindbaar was via een smartphone. Monsterbrands bood de helpende hand en zorgde voor een nieuwe mobielvriendelijke en responsieve website.

Bezoek website

Voor assurantiekantoor Fijen & Cuijpers uit Westerhoven kregen we de opdracht om een eenvoudige, mobielvriendelijke website te realiseren inclusief nieuwsmodule, Google Maps én een koppeling met verzekeraar NH1816. De site is gebouwd op basis van Wordpress met daarbij een aantal custom-built Post Types en Post Fields.

Bezoek website

Haarstudio ‘New Age’, van kapper Abdelhay "Appie" Choua, is een begrip in Eindhoven en omstreken. Appie is zo geinteresseerd, hij kent al zijn klanten persoonlijk! We verzorgden de vormgeving van het nieuwe logo en bijbehorend webdesign en ook voor de technische realisatie van de nieuwe website werd Monsterbrands ingeschakeld.

Bezoek website